Sand

Oppdag Sand, et flaggskip innen vårt sortiment som elegant fletter sammen naturlig varme fra eik med et hint av moderne finesse. Denne finérplaten, med imponerende mål, lyser opp ethvert rom med sin matte, lyse tilstedeværelse, beriket av subtile hvite pigmenter.

Snakk med oss om du ønsker litt kvist i denne platen (Nyhet!)

Dimensjoner: 600 x 2390 mm
Behandling: Lett børstet, UV-lakkert
Fargetone: Lys eik med en touch av hvite pigmenter
Detaljer: Unik finèrdesign – kronekuttet og kvartkuttet finér i kombinasjon satt sammen til et spennende og rolig blikkfang.

Estetisk og Funksjonell Fordel:

  1. Visuell Berikelse: Denne finérplaten gir en frisk og åpen atmosfære, takket være sitt unike preg av hvitt som gir lys og luftighet til interiøret.
  2. Langvarig Skjønnhet: Med en finish av UV-lakkert overflate, er “Sand” ikke bare vakker å se på, men også praktisk, tåler daglig bruk med letthet.
  3. Allsidighet i Design: Enten det er samtidskunst eller klassisk eleganse du sikter mot, blander denne finérplaten seg sømløst inn, og gir rom for kreativ utfoldelse.
  4. Bærekraftig Valg: Velger du “Sand”, støtter du også et miljøvennlig alternativ, da eik er kjent for sin fornybarhet.

Utviklet for Å Berike Ditt Miljø

Med sin distinkte, lyse eikefinish, gir “Sand” en mulighet til å omdefinere et hvilket som helst rom, og tilbyr en løsning som er både estetisk tiltalende og funksjonell. Dens behandling sikrer en varig appell, og dens naturlige tekstur inviterer til en følelse av ro og harmoni i ditt rom.

Mer informasjon

  • Mål: 600 x 2390 mm
  • Finértykkelse: 0.6 mm A-kvalitet front, B-kvalitet bakside
  • Kjerne: MDF, Klasse E-1
  • Overflate: Matt, lys eik med et slør av hvite pigmenter, UV-behandlet for ekstra beskyttelse

Kompletter Ditt Interiør

For å skape en harmonisk helhet, vurder å kombinere “Sand” med matchende plater i taket for et enhetlig og gjennomført interiørdesign.

Relaterte produkter

Kontakt oss i dag for spørsmål.

Ta kontakt i dag

Fyll ut dette skjema, så kontakter vi deg innen én arbeidsdag.