Kreativ Rustikk

Kreativ Rustikk representerer skjønnheten av naturlig eik med et unikt rustikt preg. Denne ubehandlede finérplaten, med dimensjoner på 600 x 2390 mm, åpner opp for personlig tilpasning og kreativ utfoldelse. Med en overflate som er lett børstet, avslører “Kreativ Rustikk” en vakker tekstur som kombinerer både kronekuttet og kvartkuttet finér, tilbyr et autentisk og tiltalende utseende som komplementerer ethvert rom.

Størrelse: 600 x 2390 mm
Overflate: Ubehandlet, lett børstet med rustikt preg
Farge: Tilpasses etter ønske
Behandlingsanbefalinger: Anbefales for økt motstandsdyktighet
Motstandsdyktighet: Kan behandles for å motstå fett og smuss

Design Ditt Unike Rom med Kreativ Rustikk

Den ubehandlede overflaten til “Kreativ Rustikk” er ditt lerret. Du har friheten til å velge og påføre hvilken som helst farge eller finish, slik at du kan skape en unik atmosfære som reflekterer din personlige stil. Vi anbefaler en behandling av overflaten for å gjøre finérplaten mer motstandsdyktig mot fett og smuss, noe som ikke bare forlenger levetiden men også bevare dens naturlige skjønnhet.

Mer informasjon

  • Mål: 600 x 2390 mm
  • Finértykkelse: 0.6 mm A-kvalitet front, B-kvalitet bakside
  • Kjerne: MDF, Klasse E-1
  • Overflate: Ubehandlet, lett børstet med rustikt preg
  • Tilpasning: Overflaten kan fargebehandles etter ønske

Tilpasningsmuligheter og Anbefalinger:

“Kreativ Rustikk” er designet for de som verdsetter både estetikk og funksjonalitet. Dens tilpasningsmuligheter tilbyr et bredt spekter av designvalg for ditt interiør. Enten det er for et hjem, kontor eller kommersielt rom, gir denne finérplaten muligheten til å skape noe genuint unikt. For å oppnå optimal beskyttelse og estetikk, anbefaler vi en kvalitetsfinish som komplementerer ditt valg av farge og design.

Kombiner for Harmoni og Stil:

For de som ønsker å utvide designmulighetene ytterligere, tilbyr vi formaterte plater til tak/snekkeri i ubehandlet eik eller ett av våre andre populære design. Dette gir en harmonisk integrasjon og ytterligere muligheter til å tilpasse og fornye ditt rom.

Relaterte produkter

Kontakt oss i dag for spørsmål.

Ta kontakt i dag

Fyll ut dette skjema, så kontakter vi deg innen én arbeidsdag.